INFORMATION TILL VÅRA ELEVER

 

PERSONLIGT SCHEMA OCH KONTAKTUPPGIFTER

laget.se/eskilstunadansakademi finns information om dina kommande kurstillfällen och kontaktuppgifter till din danslärare. Använd gärna laget.se-appen för en bättre upplevelse i mobilen (laddas ner via app-store och Googleplay-butik). Logga in med den mejladress som du registrerade hos oss i samband med anmälan.

DANSKLÄDER OCH DANSSKOR

Vi rekommenderar som huvudregel kläder som man kan röra sig obehindrat i. Mjuka byxor och linne eller t-shirt och strumpor fungerar bra. Om gymnastikskor ska användas, vänligen tänk på att de ska ha sulor som inte lämnar märken på golven och att de är rena. I klassisk balett rekommenderar vi att du har åtsittande kläder, som t ex dansdräkt och trikåer eller leggings och linne samt mjuka balettskor.  Håret ska vara uppsatt så det inte hamnar i vägen. Inga stora smycken som kan fastna och gör dig illa. Olika lärare kan ha olika önskemål om kläder på lektionen. Hör med din lärare om du är osäker på klädsel.

Träningskläder och danskläder kan du hitta i stora klädbutiker. Som elev på Eskilstuna Dansakademi har du 10% rabatt på hela ditt köp på Dansbutiken i Stockholm (går ej att kombinera med andra erbjudanden/rabatter). Fråga din lärare om rabattkod.